Oleme ühenduses!
Me usume isiklikesse kohtumistesse ja pikaajalistesse suhetesse oma klientide ja partneritega. Seepärast peamegi tähtsaks, et teil oleks kerge meiega ühendust saada.
Palun kinnita "Captcha"
Andmete eeskirjade hoiatus
Andmete eeskirjadega nõustumine Andmete eeskirjad
Aitäh [name], me võtame teiega ühendust.
Ergonoomika, Soovitused
Kas te töötate õigesti?

Kui te tahate kohandada oma töökoha ergonoomiliseks, soovitame me teil pöörduda meie asjatundjate poole tasuta konsultatsiooni saamiseks. Neil on olemas vastavad teadmised ja kogemused selle kohta, kuidas erinevaid töökohti ergonoomiliseks muuta. Allpool mõningaid ergonoomia esmaabivõtteid, mida te saate iseseisvalt rakendada.

Varieerimine

Vaatamata sellele, kui hästi ja korrektses asendis te istute, sõltub lihaspingete vältimine sellest, kas teie liigutused on piisavalt varieeruvad, ja regulaarsetest pausidest.

Tool

Tool peab olema reguleeritav vastavalt konkreetsetele töösituatsioonidele. Tooli põhi ja seljatugi peavad olema reguleeritavad eraldi ning seljatoel peab saama reguleerida nii selle kõrgust kui kallet. Loomulikult peab olema reguleeritav ka istme kõrgus. Kontrollige, et Teie jalad ulatuksid maha ja neil oleks korralik tugi. Istuda tuleks otse ja nii, et reitest 2/3 toetuks tooli põhjale. Kõigepealt tuleks reguleerida tool selliseks, et seal oleks hea istuda, ja alles seejärel laud niimoodi, et see sobiks teie isteasendiga.

Laud

Laua kõrgus peaks olema reguleeritud selliselt, et käsivarre alaosa ja käelabad toetuksid vabalt lauale või randmetoele. Kontrollige, et Te seejuures istuksite sirge seljaga. Teil ei tohiks olla vajadust ettepoole kummarduda, et lauani ulatuda, ega kergitada õlgu, et ulatuda liiga kõrge lauani.

Klaviatuur ja hiir

Nii klaviatuur kui hiir peavad olema laua servast sellisel kaugusel, et randmetel ja käelabadel oleks ruumi toetuda lauale klaviatuuri ees. Samuti on hea kasutada randmetuge, mis annab teile rohkem mugavusruumi ning siirdab liigutused paremini hiirle ja klaviatuurile. Kontrollige, et hiir ei oleks klaviatuurist liiga kaugel.

Klahvikombinatsioone

Tagasi Stories
Küpsiste sõnum. Rohkem teavet
Keeldu
Luba Küpsised